Αναστάτωση και ανησυχία προκαλεί το περιστατικό τραυματισμού του μαθητή από άγνωστο στο Γυμνάσιο της Γέργερης στην Κρήτη, την περασμένη Τετάρτη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εν ώρα διαλείμματος, ακούστηκε πυροβολισμός, βγήκαν οι καθηγητές στον αύλειο χώρο και είδαν αιμόφυρτο το νεαρό αγόρι, που είχε δεχτεί σκάγια στο μάγουλο.

 

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα σε μαθητές και καθηγητές, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού προήλθε το σκάγι.

 

Αυτό που διαπίστωσαν αργότερα είναι ότι προηγήθηκε εκπυρσοκρότηση όπλου έξω από το σχολείο και η σφαίρα βρήκε τον μαθητή κοντά στο μάτι.

 

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Νίκο Γιγουρτάκη, άμεσα έγινε αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών από τους καθηγητές.

 

Η ζωή του παιδιού δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να του αφαιρεθεί το σκάγι.

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών διενεργεί την προανάκριση για να εξακριβωθεί σε ποιον άνηκε το όπλο που προήλθε το σκάγι καιτραυμάτισε τον μαθητή.

 

Πηγή: neakriti.gr