Μάρθα Καραγιάννη: Γιατί δεν επιτρέπουν την αποτέφρωση στη σορό της- Δεν ήθελε να ταφεί

Μάρθα Καραγιάννη: Γιατί δεν επιτρέπουν την αποτέφρωση στη σορό της- Δεν ήθελε να ταφεί Facebook Twitter
0

Γραφειοκρατικά κωλύματα δεν επιτρέπουν να αποτεφρωθεί η Μάρθα Καραγιάννη, όπως επιθυμούσε η ίδια.

Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε σε ηλικία 82 ετών και η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η ηθοποιός δεν ήθελε να ταφεί αλλά να αποτεφρωθεί.

Μάλιστα, η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

«Έχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή α' βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα», είπε ο Δημήτρης Σούρας.

«Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας», ανέφερε η στενή φίλη της ηθοποιού, Ντόρα Δούμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ