Μαρούσι: Αποκλείστηκε τμήμα της Μεσογείων- Διαρροή φυσικού αερίου

Μαρούσι: Αποκλεισμένο τμήμα της Μεσογείων- Διαρροή φυσικού αερίου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
0

Συναγερμός έχει σημάνει στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Μαρούσι, λόγω διαρροής φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μεσογείων και ειδικότερα από τη συμβολή της με την οδό Ειρήνης έως την Εθνικής Αντιστάσεως, προκειμένου να ελεγχθεί αν υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου από αγωγό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μικρή διαρροή, η οποία προκλήθηκε όταν συνεργείο της ΕΥΔΑΠ μετέβη για να αποκαταστήσει πρόβλημα σε αγωγό.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε διαρροή νερού, ενώ σήμερα οι κάτοικοι διαπίστωσαν ότι μυρίζει έντονα αέριο.

Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής για την αποκατάσταση του προβλήματος καθώς και 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που σκότωσε τα παιδιά μου πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Ελλάδα / Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που τα σκότωσε πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Η μητέρα των δύο παιδιών, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής της, ζητά δικαίωση - «Έχουν περάσει 11 μήνες και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά»
LIFO NEWSROOM
Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Ελλάδα / Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Η Υπουργική Απόφαση για τη διαγραφή φοιτητών στα ΑΕΙ καθορίζει ανώτατη διάρκεια φοίτησης, παρατάσεις, εξαιρέσεις και νέους σαφείς κανόνες σπουδών
LIFO NEWSROOM