Τέμπη - Μαρία Καρυστιανού: «Ευχαριστούμε πολύ τους Έλληνες για τη συμπαράσταση»

Μαρία Καρυστιανού Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με κεντρικό σύνθημα «δεν έχω οξυγόνο» βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδηλώσεις για τα θύματα των Τεμπών σε όλη τη χώρα.

Πριν τις 12:00 χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Καρυστιανού, που μαζί με άλλους συγγενείς των θυμάτων, ζητούν άμεση έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας και απόδοση της Δικαιοσύνης.

Μιλώντας σε συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους Έλληνες σε όποιο σημείο κι αν βρίσκονται, γι' αυτή τη συμπαράσταση μας δίνουν απίστευτη δύναμη, για να μπορέσουν λοιπόν να καταλάβουν, ότι είμαστε πάρα πολλοί. Και η φωνή μας λέει ένα πράγμα: κανένα έγκλημα δεν θα μείνει χωρίς τιμωρία ποτέ ξανά. Ας γίνει αρχή από το έγκλημα το Τεμπών, να αποδοθεί Δικαιοσύνη όπως ακριβώς πρέπει γιατί αυτό απαιτεί όλη η κοινωνία. Η μεγαλύτερη ύβρις έχει τελεστεί μπροστά μας και το βλέπουμε να περνάει, όλο το σχέδιο, όπως το έχουν στο μυαλό τους, ατιμώρητο. Νομίζουν ότι θα μείνει ατιμώρητο».


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM