Μάνδρα: Τι λένε πατέρας και αδελφός του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι

Μάνδρα: Τι λένε πατέρας και αδελφός του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου.
0

Ένας 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός εχθές το απόγευμα, στη Μάνδρα Αττικής, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, ο 14χρονος αδελφός του νεαρού που ήταν μαζί του ανακρίθηκε και ισχυρίστηκε ότι βοσκούσαν τα πρόβατα στην περιοχή όταν κάποια στιγμή χάθηκαν μέσα στο δάσος.

«Έψαχνα να τον βρω και δεν τον έβρισκα και γι’ αυτό σηκώθηκα και έφυγα και γύρισα σπίτι» είπε ο ανήλικος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Από την πλευρά του, ο πολύτεκνος πατέρας του 17χρονου είπε ότι είχε στείλει τον 17χρονο και τον 14χρονο αδελφό του στην περιοχή προκειμένου να μαζέψουν τα πρόβατα. Ο πατέρας φέρεται να επισήμανε ότι ο ίδιος δεν κατέχει καραμπίνα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι τον ανήλικο είδε νεκρό, στη θέση Λούτσα, διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση, που έσπευσε στο σημείο. Δίπλα στη σορό του 17χρονου βρέθηκε ένας κάλυκας από πυροβόλο όπλο.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναζητούσε αρχικά τον 14χρονο, όμως, λίγο μετά, ο ανήλικος μετέβη με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Από εκεί οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Ελλάδα / Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Τα περιστατικά γονόρροιας υπερτριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το 2020, οι διαγνώσεις πρώιμης σύφιλης διπλασιάστηκαν, ενώ η χλαμυδιακή λοίμωξη παρουσιάζει επίσης ανησυχητική αύξηση
LIFO NEWSROOM