Μαγνησία: Βρέθηκε σορός άνδρα δεμένη χειροπόδαρα σε δύσβατο σημείο

Μαγνησία: Βρέθηκε σορός άνδρα δεμένη χειροπόδαρα σε δύσβατο σημείο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πτελεού Μαγνησίας η ανακάλυψη σορού άνδρα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το πτώμα εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή του χωριού, δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς υπάρχει ισχυρή πιθανότητα η σορός να ανήκει σε 49χρονο άνδρα, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, Αναστάσιος Ντούγκας, ζήτησε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, νεκροψίας και νεκροτομής, αίτημα που έγινε δεκτό από την Εισαγγελία του Βόλου.

Επιπλέον, ο κ. Ντούγκας κάλεσε τις αστυνομικές Αρχές να διασφαλίσουν ότι τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία δεν θα απομακρυνθούν από τον τόπο του εγκλήματος.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΜΑΚ για να απομακρύνουν τη σορό από το δύσβατο σημείο.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Ελλάδα / Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Με αφορμή τον θάνατο της 16χρονης που διασκέδαζε στο Γκάζι, η Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως μόνο το τελευταίο τρίμηνο οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει 24.000 ελέγχους
LIFO NEWSROOM