«Made in Pakistan», οι μπλούζες της Χ.Α.

«Made in Pakistan», οι μπλούζες της Χ.Α. Facebook Twitter
2

«Made in Pakistan», ήταν, σύμφωνα με μαρτυρία πρώην μέλους της οργάνωσης και προστατευόμενου μάρτυρα πλέον, οι μπλούζες που πουλούσε η Χ.Α. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία που επικαλείται το MΕGA,  μέλη της οργάνωσης αφαιρούσαν τις ετικέτες με τη χώρα προέλευσης για να μην τις δει κανείς.

Στην ερώτηση του ανακριτή για το ποιός προμήθευε τον ιματισμό της οργάνωσης, ο μάρτυρας απάντησε πως η Θέμις Σκορδέλη, η οποία έχει συλληφθεί για την εμπλοκή της στην υπόθεση της ΧΑ, διατηρούσε κατάστημα του κ. Παναγιώταρου, ο οποίος είχε αναλάβει να τυπώνει τα συγκεκριμένα μπλουζάκια.

Οι οπαδοί και τα μέλη της Χ.Α. πλήρωναν από 10 έως και 50 ευρώ για να τις προμηθευτούν. Χρήματα τα οποία, σύμφωνα με την κατάθεση, πήγαιναν στον κ. Παναγιώταρο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM
Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια