Λήξη συναγερμού στον Πειραιά

Λήξη συναγερμού στον Πειραιά Facebook Twitter
0


Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 9 το πρωί στον Πειραιά μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο που είχε καταπλεύσει στο λιμάνι.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και το πλοίο εκκενώθηκε και ελέγχθηκε καθώς υπήρχε τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Το Blue Star 1 ερευνήθηκε εξονυχιστικά με ειδικούς σκύλους και πριν από λίγο έληξε ο συναγερμός καθώς όπως όλα δείχνουν την αναστάτωση προκάλεσε μια ακόμη κακόγουστη φάρσα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM