Λήξη συναγερμού στο υπουργείο Εξωτερικών - Πιεσόμετρο περιείχε το ύποπτο δέμα

Λήξη συναγερμού στο υπουργείο Εξωτερικών - Πιεσόμετρο περιείχε το ύποπτο δέμα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε νωρίτερα στο υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο εκκενώθηκε ύστερα από τον εντοπισμό ενός δέματος που κρίθηκε ύποπτο. 

Το δέμα εξετάστηκε από την αστυνομία και κρίθηκε αβλαβές.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, το πακέτο περιείχε τελικά ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο. 

Παραλήπτης ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης. Σημειώνεται πως ελλείψει μηχανήματος ακτινών Χ στην αντιπροεδρία όλα τα δέματα ελέγχονται πρώτα στο υπουργείο Εξωτερικών. 

Το «ύποπτο» πακέτο εντοπίστηκε νωρίτερα στην αλληλογραφία και ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσε στο σημείο. 

Πριν τη λήξη του συναγερμού, το κτίριο του υπουργείου εκκενώθηκε. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ ΣΑΜΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟ

Ελλάδα / Πλοίο Νήσος Σάμος: Άναψε τσιγάρο, ενεργοποίησε το σύστημα πυρόσβεσης και εκτοξεύτηκε νερό – Η ανακοίνωση των αρχών

Το σύστημα καταιονισμού ύδατος (sprinklers) ενεργοποιήθηκε εντός του επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τον Πειραιά προς τη Μυτιλήνη
THE LIFO TEAM