Λέκκας: Δεν αναμένεται άλλος σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα

Λέκκας: Δεν αναμένεται άλλος σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΕΚΑΣ
0

Από νέο ρήγμα νοτιότερα εκείνου του Τυρνάβου που ήταν γνωστό προήλθε η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, όπως δήλωσε ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Πρόκειται για ένα ρήγμα (ρηξιγενή ζώνη) μήκους 6 χιλιομέτρων νότια του Τυρνάβου που ενεργοποιήθηκε τώρα, ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν όλες οι ερευνητικές ομάδες που ασχολούνται με τους σεισμούς τόσο από τις δορυφορικές έρευνες όσο και τις επιτόπιες.

Σε κάθε περίπτωση δεν αναμένουμε κάποια νέα δόνηση στη περιοχή της τάξεως των 6 Ρίχτερ, κατέληξε ο κ Λέκκας.
 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM