Λαζάρου: Δύσκολο ο εστιάτορας να είναι και ελεγκτής

Λαζάρου: Δύσκολο ο εστιάτορας να είναι και ελεγκτής Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Λαζάρου σχολίασε τους νέους κανόνες στην εστίαση για εμβολιασμένους και μη, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί, ως εστιάτορας, αυτή την κρίση.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ζήτησε από την Πολιτεία να είναι πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα καθώς, όπως είπε, είναι δύσκολο ο εστιάτορας να είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός.

«Θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρα πράγματα, για να πεισθεί ο κόσμος να εμβολιασθεί. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε καθαρά τα μαγαζιά με μηχανήματα. Να μην μπούμε σε αυτή την σύγκρουση και την προστριβή με τους πελάτες. Φαντασθείτε 30 άτομα να έρχονται στο εστιατόριο, οι 10 να μην είναι εμβολιασμένοι και να συναντηθούν στην πόρτα του μαγαζιού και ν’ αρχίσει μια διένεξη. Δεν μπορούν να γίνουν αυτά, στην είσοδο ενός μαγαζιού» σχολίασε ο κ. Λαζάρου.

Σημειώνεται ότι στους κλειστούς χώρους, πλην κέντρων διασκέδασης, δηλαδή εστιατόρια, καφέ, κινηματογράφους και θέατρα στους αμιγείς χώρους η πληρότητα θα φτάνει το 85%, οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση self test από τους γονείς και η μάσκα θα είναι υποχρεωτική σε θέατρα και σινεμά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ