Λάρισα: Νεκρός 21χρονος που παρασύρθηκε από τρένο

Λάρισα: Νεκρός 21χρονος που παρασύρθηκε από τρένο Facebook Twitter
Φωτ.: Larissanet.gr
0

Ένας νεαρός παρασύρθηκε από τρένο και τελικά σκοτώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το larissanet.gr, πρόκειται για έναν μόλις 21 ετών άνδρα ο οποίος παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία που ερχόταν από Αθήνα, ένα χιλιόμετρο μακριά από τον σταθμό του ΟΣΕ κοντά στα Ηπειρώτικα. Πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο νεαρός διαμελίστηκε. 

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναζητώντας τη σορό την οποία βρήκε ένας ηλικιωμένος κύριος υποδεικνύοντας στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας το σημείο που βρισκόταν.

Για το συμβάν διεξάγει έρευνα το εγκληματολογικό τμήμα της Αστυνομίας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες το δυστυχήματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλίαρτος: Τι έδειξε η έρευνα του Δημόκριτου για την ποιότητα του αέρα - «Η αλήθεια αποκαταστάθηκε» λέει ο Δήμος

Ελλάδα / Αλίαρτος: Τι έδειξε η έρευνα του Δημόκριτου για την ποιότητα του αέρα - «Η αλήθεια αποκαταστάθηκε» λέει ο Δήμος

Έλεγχο από τον «Δημόκριτο» είχε ζητήσει ο δήμαρχος Αλιάρτου μετά την έκθεση της ελβετικής εταιρείας IQAir για τις πόλεις με τον πιο μολυσμένο αέρα
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ