Λάρισα: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν

Λάρισα: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν Facebook Twitter
Πηγή: Unsplash/Αρχείου.
0

Κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου Λάρισας βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που αγνοούνταν εδώ και μέρες, μαζί με τον πιλότο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν από νωρίς το πρωί σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την εύρεση του 62χρονου πιλότου από τη Δράμα.

Τα ίχνη του χάθηκαν τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από τη Θήβα στη Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπήρξαν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ