NEO VIDCAST

Κυπαρισσία: Άνδρας επέστρεψε σε κατάστημα «μετά από λογομαχία» και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη

Κυπαρισσία: Άνδρας επέστρεψε σε κατάστημα «μετά από λογομαχία» και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη Facebook Twitter
0

Ένοπλη επίθεση με θύμα έναν ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών τεχνολογίας, σημειώθηκε στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ του 72χρονου και του 39χρονου καταστηματάρχη. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «Θάρρος», ο ηλικιωμένος αποχώρησε από το και στη συνέχεια επέστρεψε, πυροβολώντας εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας. Λίγο αργότερα ο νέος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. 

Κυπαρισσία: Άνδρας επέστρεψε σε κατάστημα «μετά από λογομαχία» και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη Facebook Twitter

Το κίνητρο της επίθεσης μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο, με ορισμένα μέσα να μεταδίδουν πως αφορμή για την επίθεση στάθηκε η έκκληση του καταστηματάρχη προς τον άνδρα να φορέσει μάσκα. Άλλες πληροφορίες θέλουν τον διαπληκτισμό να οφείλεται σε διαφωνία για έναν λογαριασμό τηλεφωνίας. Σε κάθε περίπτωση, πυροβόλησε τον 39χρονο υπάλληλο που κατέληξε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. 

Η ανακοίνωση της εταιρίας Γερμανός

Η εταιρία Γερμανός εξέδωσε ανακοίνωση μετά το τραγικό περιστατικό:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. 


Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. 


Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν». 

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM