Κρήτη: Συνελήφθη ο ιερέας που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας σε νηπιαγωγείο

Κρήτη: Συνελήφθη ο ιερέας που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας σε νηπιαγωγείο Facebook Twitter
0

Συνελήφθη τελικά ο ιερέας στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ο οποίος πήγε σε νηπιαγωγείο να τελέσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και παρά την πανδημία έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας.

Ο ιερέας ισχυριζόταν ότι η χρήση της μάσκας είναι αντισυνταγματική και ζητούσε από γονείς και παιδιά να μην φορούν μάσκες για τον κορωνοιό, όπως προκύπτει και από βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, ο ιερέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες προχωρώντας στην προσαγωγή του έπειτα από καταγγελίες.

«Μη δίνετε μεγάλη αξία, δεν είναι μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι μέσα μαζικής εξαπάτησης... Θα έρθω σπίτια σας, θα κάνω περιοδεία και θα έρθω με στοιχεία και αποδείξεις... ούτε μάσκα, είναι αντισυνταγματικό, μπορείς να τον πας στον φυσικό δικαστή αν σε γράψει, να τους κάνεις μήνυση...», ήταν αυτά που είπε στο νηπιαγωγείο ο ιερέας, μεταξύ άλλων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM