Κρήτη: Ιερέας έκανε «κήρυγμα» κατά της μάσκας σε νηπιαγωγείο παρά την πανδημία κορωνοϊού

Κρήτη: Ιερέας έκανε «κήρυγμα» κατά της μάσκας σε νηπιαγωγείο παρά την πανδημία κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ένα ακόμα περιστατικό σε νηπιαγωγείο του Ρεθύμνου στην Κρήτη, όπου ο ιερέας μετά τον αγιασμό άρχισε να κάνει κήρυγμα κατά της χρήσης μάσκας, κόντρα στις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.

Ειδικότερα, ο ιερέας που είχε κληθεί για να τελέσει τον αγιασμό, άρχισε να καταφέρεται εναντίον όσων φορούν μάσκες, ισχυριζόμενος ότι είναι αντισυνταγματική η μάσκα. 

«Μη δίνετε μεγάλη αξία, δεν είναι μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι μέσα μαζικής εξαπάτησης... Θα έρθω σπίτια σας, θα κάνω περιοδεία και θα έρθω με στοιχεία και αποδείξεις... ούτε μάσκα, είναι αντισυνταγματικό, μπορείς να τον πας στον φυσικό δικαστή αν σε γράψει, να τους κάνεις μήνυση...», ήταν αυτά που είπε μεταξύ άλλων.

Τα όσα έλεγε προκάλεσαν όπως ήταν φυσικό την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, οι οποίοι ζήτησαν από τον ιερέα να σταματήσει και να κάνει τη δουλειά του, καθώς το σχολείο δεν είναι χώρος για πολιτική και για τέτοιες απόψεις.

«Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας» ήταν η προκλητική απάντηση του ιερέα.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM