Κρήτη: Ιερέας έκανε «κήρυγμα» κατά της μάσκας σε νηπιαγωγείο παρά την πανδημία κορωνοϊού

Κρήτη: Ιερέας έκανε «κήρυγμα» κατά της μάσκας σε νηπιαγωγείο παρά την πανδημία κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ένα ακόμα περιστατικό σε νηπιαγωγείο του Ρεθύμνου στην Κρήτη, όπου ο ιερέας μετά τον αγιασμό άρχισε να κάνει κήρυγμα κατά της χρήσης μάσκας, κόντρα στις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.

Ειδικότερα, ο ιερέας που είχε κληθεί για να τελέσει τον αγιασμό, άρχισε να καταφέρεται εναντίον όσων φορούν μάσκες, ισχυριζόμενος ότι είναι αντισυνταγματική η μάσκα. 

«Μη δίνετε μεγάλη αξία, δεν είναι μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι μέσα μαζικής εξαπάτησης... Θα έρθω σπίτια σας, θα κάνω περιοδεία και θα έρθω με στοιχεία και αποδείξεις... ούτε μάσκα, είναι αντισυνταγματικό, μπορείς να τον πας στον φυσικό δικαστή αν σε γράψει, να τους κάνεις μήνυση...», ήταν αυτά που είπε μεταξύ άλλων.

Τα όσα έλεγε προκάλεσαν όπως ήταν φυσικό την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, οι οποίοι ζήτησαν από τον ιερέα να σταματήσει και να κάνει τη δουλειά του, καθώς το σχολείο δεν είναι χώρος για πολιτική και για τέτοιες απόψεις.

«Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας» ήταν η προκλητική απάντηση του ιερέα.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM