Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονος οδηγός που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του

Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονος οδηγός που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του Facebook Twitter
0

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας 18χρονος οδηγός έπειτα από σύγκρουση με το όχημά του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής στον δρόμο των Μοιρών  ο 18χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του και να προσκρούσει σε δέντρα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε αρχικά στο κέντρο υγείας στην περιοχή και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολυτραυματίας και φέρει πολύ σοβαρά τραύματα.

Cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM