Κρήτη: Άγνωστοι «γάζωσαν» αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου στα Χανιά

Κρήτη: Άγνωστοι «γάζωσαν» αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου στα Χανιά Facebook Twitter
Φωτ.: creta24.gr
0

Το αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου Χανίων στην Κρήτη έβαλαν ως στόχο άγνωστοι, οι οποίοι πυροβόλησαν κατά του οχήματος, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει το Creta24, τα τζάμια του οχήματος έχουν σπάσει, ενώ στο αμάξωμά του οχήματος διακρίνονται οι τρύπες από τις σφαίρες.

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε υπαίθριο χώρο πολυκατοικίας στη Χρυσοπηγή Χανίων και, σύμφωνα με το ΑΠΕ, το εντόπισε η αστυνομία που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το Creta24, το αυτοκίνητο ανήκει στη δημοτική σύμβουλο, ωστόσο το οδηγεί στενό συγγενικό της πρόσωπο, καθώς η ίδια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της σήμανσης, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνα στο αυτοκίνητο και τη γύρω περιοχή, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του ή των δραστών.

Κρήτη: Άγνωστοι «γάζωσαν» αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου στα Χανιά Facebook Twitter
Φωτ.: creta24.gr
Κρήτη: Άγνωστοι «γάζωσαν» αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου στα Χανιά Facebook Twitter
Φωτ.: creta24.gr
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM