«Κρεμάστηκε με σεντόνι» στη φυλακή ο 33χρονος που σκότωσε τον 7χρονο στην Κυψέλη

«Κρεμάστηκε με σεντόνι» στη φυλακή ο 33χρονος που σκότωσε τον 7χρονο στην Κυψέλη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στις φυλακές Κέρκυρας όπου κρατούνταν. 

Ο Πολωνός βρέθηκε νεκρός στις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Εντοπίστηκε απαγχονισμένος και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, καθώς ήταν μόνος του στο κελί, σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews. 

Ο 33χρονος φέρεται να τοποθέτησε σε σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και να έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ δεν άφησε κάποιο σημείωμα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.  

Το φριχτό έγκλημα αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο και είχαν κριθεί προφυλακιστέοι τόσο ο 33χρονος, όσο και η μητέρα του 7χρονου, η οποία επίσης κατηγορείται. Στους αστυνομικούς ο Πολωνός φέρεται να είχε πει ότι έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα του αγοριού και έκλεισε τη μύτη με τα χέρια του, επειδή έκανε αταξίες. 

Αρχικά η σορός του παιδιού τοποθετήθηκε σε αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα του σπιτιού όπου διέμενε το ζευγάρι, ενώ όταν μετακόμισαν τα οστά του τοποθετήθηκαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου. Εκεί, στο μπαλκόνι του σπιτιού στην Κυψέλη, τα εντόπισαν αστυνομικοί πέντε χρόνια μετά τον φριχτό θάνατο του αγοριού.  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM