Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα κορωνοϊού μετά από σπάσιμο σωλήνα

Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα κορωνοϊού μετά από σπάσιμο σωλήνα Facebook Twitter
0

Πλημμύρισε η πτέρυγα κορωνοϊού στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όταν έσπασε ένας σωλήνας καλοριφέρ την περασμένη Παρασκευή. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι διάδρομοι γέμισαν νερά και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μεταφερθούν οι ασθενείς με κορωνοϊό από τα 17 κρεβάτια σε άλλη πτέρυγα. Με βάση την ίδια πηγή, δεν υπάρχει υδραυλικός στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση του νοσοκομείου μίλησε για ένα μικρό θέμα που λύθηκε σε λίγη ώρα, ωστόσο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το πρόβλημα κράτησε για αρκετές ώρες

«Έσπασε λόγω φυσικής φθοράς ένας σωλήνας στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο θάλαμος, οι ασθενείς με covid να μεταφερθούν στο διάδρομο και να γίνει μια ολόκληρη ιστορία μέχρι να βρεθεί που θα μπουν προσωρινά οι ασθενείς», δήλωσε η παθολόγος, Μαίρη Ακρογιάννη. 

«Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου. Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο», πρόσθεσε. 

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχολίασε τις καταγγελίες της παθολόγου, τονίζοντας «έχει δίκιο, το νοσοκομείο Νίκαιας έχει πολλά προβλήματα. Αυτά τα θέματα τα λύνουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, και αν δεν μπορούν, οι διοικήσεις μπορούν να αλλαχθούν». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ