Κοζάνη: Εντοπίστηκε φυτεία περίπου 1.000 δενδρυλλίων κάνναβης - Τρεις συλλήψεις

Κοζάνη: Εντοπίστηκε φυτεία με σχεδόν 1.000 δενδρύλλια κάνναβης - Τρεις συλλήψεις Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι Αρχές στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο  πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης οι Αρχές εντόπισαν 958 δενδρύλλια κάνναβης,  σε δύσβατη ορεινή περιοχή του νομού. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρεις άνδρες καλλιεργούσαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 50 έως 100 εκατοστών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Βεγορίτιδας, προχώρησαν στη σύλληψη των τριών ανδρών και στη συνέχεια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια, όπως επίσης και τρεις σκηνές κατασκήνωσης και εξοπλισμός, όπως σκαπτικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος, λιπάσματα κ.α.. Τέλος, οι Αρχές κατάσχεσαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM