Κοζάνη: Αγέλη λύκων επιτέθηκε και σκότωσε 50 πρόβατα - Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος

Κοζάνη: Αγέλη λύκων επιτέθηκε και σκότωσε 50 πρόβατα - Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος Facebook Twitter
0

Η απόγνωση έχει καταλάβει έναν κτηνοτρόφο από την Οινόη Κοζάνης, καθώς δεκάδες πρόβατα του οποίου κατασπαράχθηκαν από μία αγέλη λύκων.

Όπως δήλωσε ο κτηνοτρόφος, περίπου 50 πρόβατα σκοτώθηκαν από την επίθεση λύκων, ενώ πολλά ακόμα έχουν πληγωθεί στους πνεύμονες ή στον λαιμό τους.

«Περίπου 20 είναι τα τραυματισμένα πρόβατα» είπε στο flashtv, ο κτηνοτρόφος Λορέντζος Παπαδόπουλος ο οποίος έφτασε στην στάνη και αντίκρισε τα ζώα του νεκρά. 

Ο κτηνοτρόφος ζητά στήριξη από την Πολιτεία αναφέροντας μάλιστα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που λύκοι σκοτώνουν ζώα του.

Όπως αναφέρει, είχε κάνει σημαντικές δαπάνες για να μεγαλώσει τα πρόβατα που χάθηκαν, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έχει εκτοξεύσει τις δαπάνες για τις ζωοοτροφές και ό,τι άλλο απαιτείται. 

Προσοχή, στο βίντεο ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM