Κοζάνη: Αγέλη λύκων επιτέθηκε και σκότωσε 50 πρόβατα - Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος

Κοζάνη: Αγέλη λύκων επιτέθηκε και σκότωσε 50 πρόβατα - Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος Facebook Twitter
0

Η απόγνωση έχει καταλάβει έναν κτηνοτρόφο από την Οινόη Κοζάνης, καθώς δεκάδες πρόβατα του οποίου κατασπαράχθηκαν από μία αγέλη λύκων.

Όπως δήλωσε ο κτηνοτρόφος, περίπου 50 πρόβατα σκοτώθηκαν από την επίθεση λύκων, ενώ πολλά ακόμα έχουν πληγωθεί στους πνεύμονες ή στον λαιμό τους.

«Περίπου 20 είναι τα τραυματισμένα πρόβατα» είπε στο flashtv, ο κτηνοτρόφος Λορέντζος Παπαδόπουλος ο οποίος έφτασε στην στάνη και αντίκρισε τα ζώα του νεκρά. 

Ο κτηνοτρόφος ζητά στήριξη από την Πολιτεία αναφέροντας μάλιστα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που λύκοι σκοτώνουν ζώα του.

Όπως αναφέρει, είχε κάνει σημαντικές δαπάνες για να μεγαλώσει τα πρόβατα που χάθηκαν, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έχει εκτοξεύσει τις δαπάνες για τις ζωοοτροφές και ό,τι άλλο απαιτείται. 

Προσοχή, στο βίντεο ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM