Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης στο Κορωπί, καθώς άγνωστοι ζητούν 5.000 ευρώ από τον αδερφό της προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη. 

 

Μήνυση για εκβιασμό και απάτη αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες ο Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης από το Κορωπί, η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η μήνυση αφορά στα γραπτά μηνύματα (sms) που εστάλησαν στο κινητό του αδερφού της 19χρονης, μέσω των οποίων ζητούν 5.000 ευρώ για να αφήσουν την αδερφή του ελεύθερη.

 

«Ο αδερφός της 19χρονης δέχτηκε κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο, που του έλεγαν πως αν καταβάλει κάποιο ποσό και συγκεκριμένα 5.000 ευρώ τότε θα γυρίσει η αδερφή του στο σπίτι. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή τα μηνύματα δόθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνες. Στη συνέχεια, ζητήσαμε από τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων να μας δώσει ένα στοιχείο ζωής από την κοπέλα αλλά μετά εξαφανίστηκε», αναφέρει ο κ. Ντούγκας.

 

Όπως εξηγεί, έχουν δώσει όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές και θα κατατεθεί μήνυση για εκβιασμό και απάτη για τα επίμαχα sms.

 

«Θεωρώ ότι οι αρμόδιες Αρχές κάνουν την έρευνα και είναι κοντά στο να εντοπίσουν τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων που πρόκειται για γυναίκα», πρόσθεσε.  

 

Ο πατέρας της 19χρονης έχει δηλώσει πως η κόρη του όταν εξαφανίστηκε ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά στα Jumbo Κορωπίου. Ωστόσο η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ στη συνέντευξη με τις αρχές να στρέφονται στο φιλικό της περιβάλλον. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η 19χρονη έφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώ ενώ γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.