Κορωπί: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 19χρονης

Κορωπί: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 19χρονης Facebook Twitter
Κορωπί: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 19χρονης
0

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 19χρονης από το Κορωπί που αγνοείται από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τους γονείς της 19χρονης Αρτέμιδος, η κόρη τους έφυγε από το σπίτι, λέγοντας ό,τι έχει συνέντευξη για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στο Κορωπί.

Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας δείχνουν ότι ουδέποτε η Άρτεμις πήγε για τη συνέντευξη και πλέον στρέφονται τώρα προς το φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον μέσω facebook ενώ είχε πρόσφατα χωρίσει από σχέση που διατηρούσε με έναν 24χρονο.

Ο πατέρας της  μίλησε για έναν γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να βρεθεί η κόρη του.

Σημαντικό στοιχείο για τις αρχές είναι ό,τι το τελευταίο στίγμα από το κινητό της 19χρονης εμφανίστηκε σε κεραία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας και του Κορωπίου.

Οι αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν στις κάμερες τις κινήσεις της σε Παιανία και Παλλήνη ενώ ερευνούν όλες εκείνες τις μαρτυρίες, που αναφέρουν ό,τι ενδέχεται να έχουν δει την κοπέλα τις προηγούμενες ημέρες.

Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι την είδαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να περιπλανάται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Παράλληλα, γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 19χρονη να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κατευθυνόμενη προς τη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της.

Ωστόσο η 19χρονη φέρεται να πήγε σε μία στάση λεωφορείου πιο μακριά από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει, γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM