ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Κορωνοϊός: Σχεδόν τριπλάσια ραντεβού για πρώτη δόση του εμβολίου στους άνω των 60 ετών

Κορωνοϊός: Σχεδόν τριπλάσια ραντεβού για πρώτη δόση του εμβολίου στους άνω των 60 ετών Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Αύξηση στα ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού φαίνεται πως καταγράφηκε σήμερα μετά και τις νέες κυβερνητικές ανακοινώσεις περί υποχρεωτικού εμβολιασμού για όσους είναι άνω των 60 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ημερήσιος μέσος όρος των ραντεβού πρώτης δόσης κατά τις τελευταίες 10 μέρες για πολίτες άνω των 60 υπολογίζεται σε 2.600.

Σήμερα, ωστόσο, έως τώρα ο αριθμός αυτός έχει σχεδόν τριπλασιαστεί καθώς έχουν ήδη κλειστεί 6.000 ραντεβού πρώτης δόσης, από πολίτες άνω των 60 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι όποιος, άνω των 60, δεν προχωρήσει έστω σε προγραμματισμό του πρώτου εμβολιαστικού τους ραντεβού μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα τού επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα.

Με πληροφορίες από Ertnews

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
NEWSROOM
Αμοργός:Βαρύ «κατηγορώ» για τις ελληνικές αρχές από τη σύντροφο του Αμερικανού που αγνοείται

Ελλάδα / Αμοργός: Βαρύ «κατηγορώ» στις ελληνικές αρχές από τη σύντροφο του Αμερικανού που αγνοείται 8 ημέρες

Εντελώς αηδιασμένη με τον τρόπο που λειτουργούν οι αρχές στην Αμοργό η Ντέμπι Λεσέιν, σύντροφος του «σερίφη» που αγνοείται - Δημιούργησαν δική τους ομάδα αναζήτησης με τον αδελφό του Κάλιμπετ και φίλους τους
NEWSROOM