Κορωνοϊός - Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη θεία λειτουργία

Κορωνοϊός - Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη θεία λειτουργία Facebook Twitter
Μήνυση κατά πιστής που παραβίασε μέτρο στις εκκλησίες για τον κορωνοϊό - EUROKINISSI
0

Μήνυση σε βάρος 67χρονης γυναίκας κατέθεσε χθες, Κυριακή στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του magnesianews.gr, ο αρχιμανδρίτης κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης καθόσον η 67χρονη εισήλθε κατά παράβαση των οδηγιών εντός του νέου καθολικού της Ιεράς Μονής κατά τη διάρκεια τέλεσης της θείας λειτουργίας που τελούνταν κεκλεισμένων θυρών.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα αποφασίστηκε από την κυβέρνηση η αναστολή των λειτουργιών σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας, με τις εκκλησίες να παραμένουν ανοιχτές μόνο για ατομική προσευχή.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM