Κορωνοϊός: Κλείνουν πάρκα, άλση και Υμηττός - Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής

Κορωνοϊός: Κλείνουν πάρκα, άλση και Υμηττός - Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Το κλείσιμο πάρκων και αλσών καθώς και των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό γνωστοποίησε η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα. 

«Η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να περιορίσει τη συνάθροιση κοινού ως πρόσθετο μέτρο προφύλαξης κατά της μετάδοσης του ιού, με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Δημόπουλο, προχώρησε στο κλείσιμο των Πάρκων και Αλσών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή του Πεδίου του Άρεως, του Άλσους Φινόπουλου και του Αττικού Άλσους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. 

«Παράλληλα ζητήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους Δημάρχους όπως προβεί στο κλείσιμο των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό. Σε κάθε περίπτωση, έχει ζητηθεί από τον Περιφερειάρχη να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση υπαλλήλων και εργαζομένων στους συγκεκριμένους χώρους», επισημαίνεται χαρακτηριστικά. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Σήμερα ειπε ο γγ προστασίας οτι επιτρέπεται η κατά άτομο πεζοπορία - τι σωστότερο απο τον Υμηττό- η έστω ανα δύο με αποστάσεις. Λάθος κατάλαβα ή....ο Πατούλης....

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ