Χαλάρωση των μέτρων: Επανέρχεται η μουσική, απελευθερώνεται το ωράριο σε εστίαση & διασκέδαση

Χαλάρωση των μέτρων: Επανέρχεται η μουσική, απελευθερώνεται το ωράριο σε εστίαση & διασκέδαση Facebook Twitter
Το μπαρ Au Revoir. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
0

Τη χαλάρωση των μέτρων που είχαν ληφθεί στις γιορτές για τους χώρους εστίασης και διασκέδασης με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Αναφορικώς με την εστίαση και τη διασκέδαση επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο. Παραμένει όμως η καθήμενη διασκέδαση» είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η χαλάρωση των μέτρων θα ξεκινήσει να ισχύει από τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο υγειονομικό καθεστώς των αθλητικών χώρων και των γηπέδων «τα μέτρα θα παραμείνουν ως έχουν, θα επανεξεταστεί όμως την επόμενη βδομάδα η αύξηση της χωρητικότητας».

Επιπλέον, καθώς λόγω της κακοκαιρίας πολλοί δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό τους κατά του ιού, «δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού από τις 31 Ιανουαρίου σε έως και τις 7 Φεβρουαρίου». Αυτό, σύμφωνα με τον υπουργό, σημαίνει ότι όσοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει επτά μήνες έως και την 7η Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν κάνει αναμνηστική δόση, αλλιώς θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ