Κοροναϊός: Πέμπτο κρούσμα στην Ελλάδα

Κοροναϊός: Πέμπτο κρούσμα στην Ελλάδα Facebook Twitter
Στο ΑΧΕΠΑ το πέμπτο κρούσμα του νέου κοροναϊού στην Ελλάδα (Πηγή φωτό MOTIONTEAM)
0

Πέμπτο κρούσμα του νέου κοροναϊού εντοπίστηκε στην Ελλάδα. Πρόκειται για ασθενή στη Θεσσαλονίκη.

Το πέμπτο κρούσμα του νέου κοροναϊού νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ και είναι γυναίκα, η οποία είχε έρθει σε επαφή με την 38χρονη, που ήταν η πρώτη ασθενής που είχε εντοπιστεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. 

Το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα ήταν εκείνο της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια βρέθηκε θετικό το παιδί της. Αμφότεροι νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ. Στη συνέχεια εντοπίστηκαν δύο κρούσματα του νέου κοροναϊού στην Αθήνα, μιας 40χρονης και μιας 36χρονης, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό ότι βρέθηκαν αρνητικά τα δείγματα 153 ανθρώπων που είχαν έρθει σε επαφή με τους τέσσερις πρώτους ασθενείς. Σήμερα μίλησε για πρώτη φορά και η 40χρονη που βρέθηκε θετική στον νέο κοροναϊό και περιέγραψε όλες τις κινήσεις που έκανε, μόλις εμφάνισε συμπτώματα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ελλάδα / Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι» - Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο εντολέας του αναγκάστηκε να πυροβολήσει προκειμένου να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τον αρχιφύλακα που ήταν παρών στη συμπλοκή
THE LIFO TEAM