Κόρινθος: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς- 15χρονος ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

Κόρινθος: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς- 15χρονος ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου Facebook Twitter
Φωτ.: korinthostv
0

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς συνέβη στο Σπαθοβούνι, όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων οδηγούσε ένας 15χρονος. 

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη νέα εθνική οδό Κορίνθου- Τριπόλεως, στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthianews. 

Το όχημα που οδηγούσε ένας 69χρονος οδηγός, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του, στο τιμόνι του οποίου ήταν ένας 15χρονος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 18χρονη αδελφή του 15χρονου οδηγού, όπως και ένας 16χρονος που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο. Στο όχημα επέβαινε και ένας 18χρονος. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος οδηγός έκανε για κάποιο λόγο όπισθεν τη στιγμή που συγκρούστηκε με το όχημα που ακολουθούσε. Ο ανήλικος, ο 18χρονος που επέβαινε στο ίδιο όχημα και ο 69χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.  
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM
Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM