Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»

Κλειστοί προσωρινά οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Έκλεισαν προσωρινά, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, λόγω της επίσκεψης του Ινδού Πρωθυπουργού στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ οι συρμοί του μετρό διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

O πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Ο Ναρέντρα Μόντι είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ινδίας- της πέμπτης μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη- που επισκέπτεται την Ελλάδα από το 1983, όταν είχε έρθει στη χώρα η Ίντιρα Γκάντι. Η επίσκεψη σηματοδοτεί τη βούληση Ελλάδας και Ινδίας να διευρύνουν τις διμερείς σχέσεις και να εδραιώσουν την οικονομική συνεργασία σε ανώτατο επίπεδο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM