Κλειστό το κέντρο λόγω του συλλαλητηρίου των συνταξιούχων

Κλειστό το κέντρο λόγω του συλλαλητηρίου των συνταξιούχων Facebook Twitter
1

Μεγάλη, παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων που αντιδρούν στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Η πορεία βρίσκεται αυτή τη στιγμή έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Οι συνταξιούχοι ζητούν να μην γίνουν νέες περικοπές στις συντάξεις και να υπάρξει αποκατάσταση στις υφιστάμενες περικοπές των δύο πρώτων μνημονίων.

Ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε: «είμαστε πάλι στους δρόμους γιατί υποφέρουμε πραγματικά. Οι παροχές έχουν τσακιστεί κυριολεκτικά και όλα τα δικαιώματα που είχαμε αποκτήσει έχουν ποδοπατηθεί». Επίσης, υποστήριξε πως οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις, δεν πείθουν κανένα.

Η συγκέντρωση οργανώνεται από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-Δημοσίου-ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΟΤΑ-ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ.


Συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα και στη Θεσσαλονίκη..

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM