Κλειστά σχολεία σήμερα στη Λέσβο μετά τον σεισμό των 5,1 βαθμών

Κλειστά σχολεία σήμερα στη Λέσβο μετά τον σεισμό των 5,1 βαθμών Facebook Twitter
0

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στις δημοτικές ενότητες Μανταμάδου, Μήθυμνας και Πέτρας του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Ο λόγος είναι οι προληπτικοί έλεγχοι στα σχολικά κτήρια μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στα σχολικά κτίρια. «Δεν υπάρχει καμία αναφορά ζημιών, αλλά προχωράμε από το πρωί σε έλεγχο των σχολείων για προληπτικούς λόγους», τόνισε.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού. Υπενθυμίζεται ότι ο χθεσινός σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στη Λέσβο, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM