Κίνηση στην Αττική live: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ

Κίνηση στην Αττική: Μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους- Live εικόνα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ημέρα ταλαιπωρίας για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου καθώς πολλοί δρόμοι είναι ήδη μποτιλιαρισμένοι λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί, η κίνηση στον Κηφισό, στην κάθοδο από την Κηφισιά  μέχρι το Περιστέρι και στην άνοδο από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ιδιαίτερα αυξημένη ενώ η ίδια εικόνα επικρατεί και σε τμήματα της καθόδου της Κηφισίας και της Μεσογείων.

Σε καμία κεντρική αρτηρία δεν είναι ομαλή η κίνηση, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την τροχαία.

Μποτιλιαρισμένοι οι δρόμοι και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στην λεωφόρο Πσοειδώνος προς Πειραιά, στο λιμάνι του Πειραιά και στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως.

Καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα και στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο για Πειραιά,  στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λόγω της αυξημένης κίνησης στην Αθηνών-Λαμίας.

Δείτε Live εδώ την κίνηση στους δρόμους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM