Κατέστρεψαν πάρκο στην Κρήτη λίγο πριν τα εγκαίνια

Κατέστρεψαν πάρκο στην Κρήτη λίγο πριν τα εγκαίνια Facebook Twitter
1

Πριν καν προλάβει να εγκαινιαστεί καταστράφηκε το πάρκο που έφτιαξε η δημοτική αρχή του Ηρακλείου στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης, για το οποίο δαπάνησε 103.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr, η κυκλική ξύλινη εξέδρα που είχε τοποθετηθεί μπροστά από την κερκίδα είναι κατεστραμμένη και πλέον επικίνδυνη να προκαλέσει τον τραυματισμό όποιου επιχειρήσει να περπατήσει επάνω της.

Επίσης, στην κερκίδα ημικυκλικού σχήματος με πέντε διαζώματα είχε τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός, τον οποίο έχουν ήδη σπάσει.

«Πρόκειται για το πάρκο Ηράκλειτος που κατασκευάστηκε στην νέα Αλικαρνασσό από τον δήμο Ηρακλείου μετά από συνεργασία με το δημοτικό διαμέρισμα αλλά και την εθελοντική πρωτοβουλία Ζω Δρω. Δυστυχώς λίγο πριν την παράδοση στο κοινό οι γνωστοί άγνωστοι της πόλης κατέστρεψαν μέρος της ξύλινης εξέδρας η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τέλεση εκδηλώσεων», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, Γιάννης Αναστασάκης.

Κατέστρεψαν πάρκο στην Κρήτη λίγο πριν τα εγκαίνια Facebook Twitter
Κατέστρεψαν πάρκο στην Κρήτη λίγο πριν τα εγκαίνια Facebook Twitter
Κατέστρεψαν πάρκο στην Κρήτη λίγο πριν τα εγκαίνια Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Ελλάδα / Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Είχε μεταφερθεί με εκτεταμένα εγκαύματα στο 15% του σώματός του και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο - Υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν
LIFO NEWSROOM
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κι ύστερα υπάρχουν κάποιοι "ευαίσθητοι" περί των προσωπικών δεδομένων που είναι κάθετα ενάντιοι στις κάμερες ασφαλείας σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.