Καλλιθέα: Συναγερμός μετά από διαρροή αερίου

Καλλιθέα: Συναγερμός μετά από διαρροή αερίου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καλλιθέα, στο ύψος της γέφυρας Λάμπρου Κατσώνη στη Λεωφόρο Συγγρού, μετά από πληροφορίες για διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή φυσικού αερίου προκλήθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού Σόλωνος 6. Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική με ένα όχημα, αλλά και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ένα περιπολικό της αστυνομίας απέκλεισε δρόμους απαγορεύοντας την διέλευση. Συγκεκριμένα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους: Δοϊράνης, Κατσώνη, Αθηνάς, Αμφιθέας και τον παράδρομο της Συγγρού.

Οι Αρχές δίνουν οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής και στους εργαζόμενους στις γύρω εταιρείες να μην θέσουν σε λειτουργία τα αυτοκίνητά τους μέχρι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί. Στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της ΔΕΦΑ που είναι αρμόδια για τέτοια ζητήματα, ενώ συνεχώς ενισχύονται οι δυνάμεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM