Καλλιθέα: Η αδελφή της 12χρονης «νιώθει πως φταίει», λέει ο πατέρας τους

Καλλιθέα: Η αδελφή της 12χρονη «νιώθει πως φταίει», λέει ο πατέρας τους Facebook Twitter
0

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η αδελφή της 12χρονης, η οποία παρασύρθηκε από όχημα στην Καλλιθέα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το θύμα, μαζί με την 14χρονη αδελφή  της, επιχειρούσαν να περάσουν από διάβαση όταν οδηγός οχήματος παρέσυρε τη μικρή και τη σκότωσε.

Η αδελφή της νιώθει «τύψεις» για το περιστατικό, όπως είπε ο πατέρας της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Μετά το περιστατικό της 8ης Μαΐου, η 14χρονη επέστρεψε σήμερα στο σχολείο της, με την οικογένειά της να επιχειρεί να επανέλθει στη ρουτίνα της μήπως και ξεχαστεί. 

«Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως ξεπεράσει κάπως αυτό το συμβάν» σημείωσε και ερωτώμενος για το πώς είναι απάντησε: «Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε, αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;». 

Σε ερώτηση για το εάν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ο οδηγός του οχήματος, ο πατέρας ενημέρωσε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία. 

«Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι» είπε ο ίδιος.

«Ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλός άνθρωπος» κατέληξε ο πατέρας.

Σημειώνεται πως ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του. Πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και του απαγορεύτηκε η οδήγηση αυτοκινήτου ή μηχανής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ