Καλλιάνος: Δεύτερη φάση θερμής εισβολής από αύριο - Έως και 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Καλλιάνος: Δεύτερη φάση θερμής εισβολής από αύριο - Έως και 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία Facebook Twitter
Καλλιάνος: Δεύτερη φάση θερμής εισβολής από αύριο - Έως και 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία (Eurokinissi)
0

Για δεύτερη φάση θερμής εισβολής από αύριο, προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος με το θερμόμετρο να φτάνει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

«Αύριο θα είναι η πρώτη μέρα της δεύτερης θερμής εισβολής που θα επηρεάσει τη χώρα και θα διαρκέσει πέντε ημέρες» δήλωσε στο MEGA τονίζοντας ότι η θερμοκρασία θα επιστρέψει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα από την ερχόμενη Τρίτη.

Από τότε θα αρχίσει να υποχωρεί η ζέστη.

Στο δεύτερο αυτό κύμα καύσωνα, χαρακτηριστικές θα είναι οι ασυνήθιστες, για την εποχή, υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και η μεγάλη συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης.

Η θερμοκρασία θα κορυφωθεί το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής οπότε και αναμένεται ο υδράργυρος να φτάσει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου, σε τοπικό επίπεδο.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος, αυτές οι υψηλές θερμοκρασίες, στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, είναι σπάνιο φαινόμενο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Αποκλιμάκωση των μπλόκων και προετοιμασία για συνάντηση με Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Ελλάδα / Αγρότες: Αποκλιμάκωση των μπλόκων και προετοιμασία για συνάντηση με Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Σταδιακά αρχίζουν να ανοίγουν τους δρόμους ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό - Δείχνουν διάθεση συνεργασίας ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να συζητήσει τα αιτήματα των παραγωγών
THE LIFO TEAM