Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες χωριό στην Εύβοια - Στα 2,5 μέτρα το χιόνι

Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες χωριό στην Εύβοια - Στα 2,5 μέτρα το χιόνι Facebook Twitter
Φωτογραφία: Ευβοϊκή Γνώμη
0

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από χθες, Δευτέρα στις 5:00 το πρωί, βρίσκεται το χωριό Σέτα της Εύβοιας και ενώ τα χιόνια να έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρόεδρος της κοινότητας Ευαγγελία Αργύρη, στο Open TV, σήμερα το πρωί, το χιόνι φθάνει τα 2,5 μέτρα. «Εχθές ο εκφορτωτής της Περιφέρειας άνοιξε το δρόμο μέχρι και το Μακρυχώρι, όμως ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ήρθε ποτέ» ανέφερε η πρόεδρος της κοινότητας συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι στο χωριό. 

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος της ένωσης τεχνικών της ΔΕΗ, ανέφερε ότι για να φτάσουν τα συνεργεία στο σημείο της βλάβης πρέπει τόσο η Περιφέρεια όσο η Πολιτική Προστασία να έχουν ανοίξει δρόμους προσθέτοντας ότι οι τεχνικοί της ΔΕΗ δεν μπορούν να φτάσουν στο χωριό. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM