Καιρός - Τσατραφύλλιας: Έρχεται περισσότερη ζέστη από το κανονικό και τους υπόλοιπους μήνες

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Έρχεται περισσότερη ζέστη από το κανονικό και τους υπόλοιπους μήνες Facebook Twitter
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας / EUROKINISSI
0

Για έναν εξαιρετικά ζεστό Ιούνιο, κάνει λόγο στην νέα ανάρτησή του για τον καιρό, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος για άλλη μία φορά σχολιάζει το καιρικό τοπίο και τις πρωτόγνωρες, όπως χαρακτηρίζουν αρκετοί επιστήμονες, συνθήκες που επικρατούν τον φετινό Ιούνιο. Οι θερμοκρασίες που καταγράφονται, είναι αρκετές φορές πολύ πιο πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Μάλιστα από τις πρώτες κιόλας ημέρες του, είχαμε τον πρώτο καύσωνα για το φετινό καλοκαίρι. «Εξαφανίστηκε φέτος ο Ιούνιος! Καλοκαίρι χωρίς Ιούνιο έχουμε ξαναζήσει;», διερωτάται αρχικά στην ανάρτησή του με χιούμορ, ο κ. Τσατραφύλλιας.

«Ο φετινός Ιούνιος είναι σίγουρο ότι θα γράψει ιστορία με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται .Μάλιστα αν ήταν Ιούλης θα ήταν πολύ πιο ζεστός από πολλούς του παρελθόντος», συνεχίζει.

«Σε ένα καλοκαίρι που εξελίσσεται πολύ θερμό, οι μακροπρόθεσμες προγνώσεις δίνουν σήμα για περισσότερη ζέστη από το κανονικό και τους υπόλοιπους μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο ,Σεπτέμβρη)», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM