Καιρός: Στους 32 βαθμούς Κελσίου αύριο ο υδράργυρος

Καιρός: «Καλοκαιριάζει» από αύριο με 32 βαθμούς και σκόνη Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Άνοδος της θερμοκρασίας και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για αύριο Κυριακή 14 Μαΐου.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr από αύριο ο καιρός αλλάζει και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι που επικρατούν στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα προκαλούν μεταφορά θερμών αερίων μαζών με υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης. Η άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε μεγαλύτερο κομμάτι των δυτικών και νοτίων τμημάτων της χώρας και θα συνοδεύεται από αύξηση των συγκεντρώσεων σκόνης στην ατμόσφαιρα, με εξαίρεση τα ανατολικότερα τμήματα της χώρας.

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου θα σημειωθεί άνοδος θερμοκρασίας και αύξηση των συγκεντρώσεων ατμοσφαιρικής σκόνης και στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας.

Στον χάρτη 1 με κόκκινες αποχρώσεις παρουσιάζονται οι περιοχές όπου αναμένεται άνοδος της μέγιστης θερμοκρασίας την Κυριακή  σχέση με το Σάββατο η οποία κατά τόπους θα ξεπεράσει τους 7-8oC. Έτσι, το μεσημέρι η θερμοκρασία εκτιμάται ότι θα πλησιάσει κατά τόπους τους 30oC στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά και τους 32 βαθμούς Κελσίου στη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Καιρός: «Καλοκαιριάζει» από αύριο με 32 βαθμούς και σκόνη Facebook Twitter
Φωτ. meteo

Στον χάρτη 2 με καφέ αποχρώσεις παρουσιάζονται οι περιοχές όπου θα υπάρχουν αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως φαίνεται σε  αυτόν, οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται στα δυτικά τμήματα της χώρας, στην Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην  Κρήτη.

Καιρός: «Καλοκαιριάζει» από αύριο με 32 βαθμούς και σκόνη Facebook Twitter
Φωτ. meteo
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM