Καιρός: Νέα πτώση θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

Καιρός: Νέα πτώση θερμοκρασίας και τοπικές βροχές Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα δυτικά και νότια αναμένονται σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ αναμένεται και μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά περιόδους ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 25, στην Ήπειρο από 9 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 14 έως 28-29 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Με πληροφορίες του meteo

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ