Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα

Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo για τον καιρό.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά τμήματα, όπου κατά μέσο όρο θα είναι της τάξης των 5-7 βαθμών Κελσίου.

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίας αναμένεται να διατηρηθούν μέχρι και τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Ίδιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 28, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 27-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 24-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Με πληροφορίες του meteo

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM