Ίμια: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησε ελληνικό αλιευτικό

Ίμια: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησε ελληνικό αλιευτικό Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ταχύπλοο σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς δίπλα σε ελληνικά αλιευτικά στα Ίμια δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Το βίντεο μεταδόθηκε από τον Alpha και όπως φαίνεται ένα τουρκικό σκάφος κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς το ελληνικό αλιευτικό, ενώ τελευταία στιγμή αλλάζει πορεία ώστε να μην το εμβολίσει. «Μας έκοψαν τα καλαδούρια, έμειναν τα παραγάδια κάτω και δεν μας άφηναν να δουλέψουμε. Όμως εμείς εκεί κόντρα γιατί είναι οι μέρες που ρίχνουν τα ψάρια πάνω στα Ίμια» δήλωσε ο ψαράς Βασίλης Λύρας από την Κάλυμνο.

«Αυτός ερχόταν με 40 μίλα πίσω από την πρύμνη. Ήρθε με τσαμπουκά και να κάνει φασαρία αλλά εμείς δεν φύγαμε. Αν κάναμε μια μπροστά θα γινόταν επεισόδιο. Μόλις πάμε στο 1 μίλι από τα Ίμια έχουμε τη σειρήνα να μας ενοχλεί».

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM