Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο νεαρών ανδρών σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βάρδα Ηλείας, με τραγική κατάληξη τον θάνατο ενός εξ αυτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 13:20, όταν δύο άνδρες αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας περίπου 23 και 24 ετών, συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, και οι δύο φέρονται να κρατούσαν μαχαίρια. Ο ένας από τους δύο κατάφερε θανατηφόρο πλήγμα στον άλλο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καταρρεύσει και να χάσει τη ζωή του επί τόπου.
Ο φερόμενος ως δράστης υπέστη τραύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ λίγο μετά συνελήφθη από αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκάνουν τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες της θανατηφόρας συμπλοκής.