ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση Facebook Twitter
0

Εκδόθηκε πριν από λίγο το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Εξαιτίας της εικόνας που παρουσίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση», τονίζει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται στο νοσοκομείο λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έσπευσε η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, σύντροφός του επί σειρά ετών.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ