Η πριγκίπισσα Νταϊανα, κόμικ

Η πριγκίπισσα Νταϊανα, κόμικ Facebook Twitter
0

Μετά από βιβλία, βιογραφίες και κακές μίνι σειρές (όχι δεν είδαμε ακόμα τη ζωη της σε καθημερινή σαπουνόπερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις) ένας Αμερικάνικος εκδοτικός οίκος έχει εκδώσει τη ζωή της Πριγκίπισσα Νταϊάνα σε κόμικ. Το κόμικ περιγράφει τη ζωή της Νταϊάνα λεπτομερώς- από το γάμο της μέχρι τα συναισθήματα της για τον δεσμό του Πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Παρκερ Μπόουλς, μέχρι το θάνατο της στο Παρίσι.

Η βιογραφία της Πριγκίπισσας Νταϊανα ανήκει σε μια σειρά κόμικ με τίτλο Female Force , που εκδίδει ο αμερικάνικος εκδοτικός οίκος Bluewater . Η σειρά επικεντρώνεται σε δυναμικές γυναικείες φιγούρες, από τη συγγραφέα της σειράς Twilight Stephenie Meyer μέχρι την Oprah Winfrey, την Condoleeza Rice (μανούλα!) και τη Michelle Obama.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM