Άλιμος: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς»: Ο δήμαρχος μιλά για το mute στα μαγαζιά μετά τις 23:00

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς»: Ο δήμαρχος Αλίμου μιλά για το «mute» στα καταστήματα μετά τις 23:00 Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Διευκρινίσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να κλείνει η μουσική στις 23:00 στα καταστήματα εστίασης στην περιοχή του έδωσε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Από χθες, Τετάρτη, και έως τις 7 Ιουνίου έχουν ανασταλεί οι άδειες στα καταστήματα να παίζουν μουσική και μετά από την αυτή την ώρα. 

«Το μέτρο είναι ακραίο, γιατί έχει προηγηθεί μια ακραία και πολύ παράλογη κατάσταση εδώ και πολύ καιρό» επεσήμανε ο κ. Κονδύλης στο Mega.

Ενημέρωσε πως πριν ξεκινήσει η θερινή περίοδος είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τους καταστηματάρχες και συμφώνησαν να υπάρξει μία μέση λύση ώστε να λειτουργήσουν κανονικά αλλά να μπορούν να μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να κοιμούνται τα βράδια. 

Παρά τη συμφωνία, όμως, κάνουν «ανταγωνισμό μεταξύ τους για να καλύψει ο ένας τη μουσική του άλλου».

«Από την Ποσειδώνος φτάνει ο ήχος μέχρι τη μέση της πόλης, τον λόφο Πανί. Περιοχές σε μεγάλη απόσταση από την παραλία ακούνε το πρόγραμμα των καταστημάτων» είπε και συμπλήρωσε: «Το δυνάμωσαν μέχρι το Θεό». 

Κατήγγειλε πως η «κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς» και ενημέρωσε πως «κάποια καταστήματα έστησαν πρόχειρες εξέδρες πάνω στην αμμουδιά, έβαλαν συγκρότημα με μπουζούκια να κάνει live. Άλλοι έφεραν τράπερ και έστησαν τεράστια συναυλία». 

«Αυτά χωρίς υποδομή, χωρίς πρόβλεψη για έλεγχο του ήχου ξεφεύγουν από το φυσιολογικό» επεσήμανε. 

Μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που θα είναι σε ισχύ το μέτρο, θα υπάρξει νέα συζήτηση με τους καταστηματάρχες και θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο για να βρεθεί μία λύση. 

«Εμείς λέμε ότι υπάρχει τρόπος να συνυπάρχουμε, αρκεί να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ