Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πρωτομαγιά

Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πρωτομαγιά Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος την Δευτέρα, 1η Μαΐου, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.


Ως εκ τούτου, προβλέπεται ότι λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Κυριακής (30 Απριλίου) στον άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη (που είχαν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού, την Δευτέρα.


Σημειώνεται, ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, (Δευτέρα μεσάνυχτα προς Τρίτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM